Cybersecurity workshop 'the Boardroom'

Nu ook online te spelen!

Beleef security in de praktijk

Hoe sla je een cyberaanval af? Hoe zorg je ervoor dat cybercriminelen je business niet verstoren? Hoe beperk je het risico op een datalek? Tijdens de workshop ‘the Boardroom’ ervaar je samen hoe het is om aangevallen te worden en hier mee om te gaan. Zo maak je fouten en leer je ervan tijdens de workshop, en kan je deze ervaringen rondom cybersecurity toepassen binnen je eigen bedrijf.

Wat is de inhoud van deze workshop?

De workshop ‘the Boardroom’ toont je het belang van cybersecurity aan de hand van een business scenario. Iedereen heeft een eigen rol binnen de board met eigen doelstellingen. Samen wil je binnen 5 jaar verder komen met je bedrijf, ondanks de aanvallen die op je bedrijf komen.
 
Door met elkaar het gesprek aan te gaan wordt er bepaald welke beschikbare cybersecuritymaatregelen worden gekocht. Dit kost geld en creëert vertrouwen. Maar heb je de juiste maatregelen genomen tegen de verschillende incidenten? Aan het eind van de workshop stel je samen vast wat je kunt leren voor je eigen bedrijf, en denk je aan de hand van een risk heat map na over de gevaren die je eigen bedrijf loopt. Dit sturen we je na de workshop in een overzichtelijk document toe, zodat je daar direct mee aan de slag kunt.

Wat is het doel van de workshop?

Tijdens deze workshop ervaar je de dynamiek en de waarde van informatiebeveiliging en hoe dit bijdraagt aan zakelijk succes. Een van de belangrijkste vaardigheden is het kiezen voor de juiste oplossingen. Door deze ervaring kun je als bedrijf uiteindelijk beter communiceren als het gaat om investeringen in securityoplossingen en heb je een basiskennis van cybersecurity.

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop richt zich op bestuurders, businessmanagers, budgethouders, beslissers en iedereen die denkt dat security niet belangrijk voor zijn werkzaamheden is. Kortom, voor iedereen die zich afvraagt wat cybersecurity voor het bedrijf kan betekenen.

Wie begeleidt de workshop?

De begeleiding ligt in handen van moderators met ruime ervaring in het geven van workshops en information security. Zij zorgen voor een omgeving waarin je met elkaar over security praat en laat nadenken over de toepassing op je eigen bedrijf.

Details

Deze workshop beslaat in totaal een dagdeel, maar kan ingekort worden tot 1,5 uur. Het deelnemersaantal varieert van 5 tot maximaal 25. De prijs voor deze workshop bedraagt 2500 euro. Voor workshops die via onze partners (KPN Security, Cisco en McAfee) worden aangevraagd geldt een korting van 50%. Koffie en thee zijn uiteraard inbegrepen en in overleg is er een lunch en/of borrel aan het arrangement toe te voegen. We nodigen je graag uit in de innovatieve omgeving van het Innovation Dock op RDM Rotterdam, maar kunnen indien gewenst ook naar een andere locatie komen.
facebook twitter linkedin
Copyright 2019 | Cyber Security Design: Rebrandt